marți, 30 august 2011

Ultimul fum .



Si da, il ura . Ura simplul fapt ca nu e acolo. Ura simplul fapt ca nu e acolo, langa ea. Ura faptul ca il iubea cu toata fiinta ei. Ura ca nu'l poate avea. Dar asta era ea. Nimeni nu o putea schimba, desi existau momente cand si ea isi dorea sa se schimbe.
Si era constienta ca doar el putea sa'i vindece golul din suflet. Dar stia ca nu'l poate avea dinnou. Acum sta in pat si plange. Se uita spre telefon si incearca sa fie optimista. Spera sa vada dinnou numele lui pe ecran in timp ce telefonul suna. Avea nevoie sa'i auda vocea. Vocea aia familiara care o face sa tresara cand o aude. Dar stie ca nu se va intampla. Si asa, i se scurge si ultima picatura de speranta. Stie ca doar el o mai poate salva din aceasta lume plina de minciuni si falsitate. Si stie ca el nu o va face. Stie ! Si atunci de de ce nu incearca sa uite si sa treaca mai departe? Pentru ca deja a incercat de prea multe ori, si si'a dat seama ca nu e posibil.
S'a saturat de toti si toate. Vrea sa stea macar o zi, singura, intr'o camera, cu pachetul de tigari, berea si mp3'ul langa ea. Sa nu o mai vada niemni. Sa fie liniste, si sa poata sa'si faca ordine in ganduri. Asta ar ajuta'o. Simte ca nu mai poate. Simte ca totul o sa se termine in curand, iar prin tot se refera la mai mult decat tristete.
Isi ia ca deobicei pachetul aproape gol de Kent 8, deschide fereastra si aprinde tigarea. Trage din ea, sperand ca odata cu fumul, sa plece si toate grijile. Se uita in gol si zambeste. Stie ca nu e posibil. Daca ar fi asa usor... O lacrima ii curge din coltul ochiului. Nu mai suporta. Trebuia sa'l vada ! Dar nu avea cum.   Vroia sa'l mai sarute odata. Un ultim sarut care i'ar fi dovedit cat de mult il iubeste. Sa'l mai ia macar odata in brate, si sa'l stranga cu toata dragostea ei. Sa mai auda o singura data cum ii zice : 'Te iubesc!' . Incepe sa planga. Dar nu plangea pentru ca nu'l poate avea. Plangea pentru ca iubea un vis. Plangea pentru ca el nu mai e ce a fost. Plangea pentru ca a uitat'o complet.
Intr'un final isi revine la realitate si se uita in jos. Vede cum mana ii tremura. Tigarea era pe terminate. Se gandeste sa mai aprinda una, dar stia ca nu e in stare, asa ca trage cu putere un ultim fum, si incerca sa se bucure din plin de el...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu